Swimlanes

SwimLanes, en zwembad voor echte zwemmers


Bent u op zoek naar een stevig opbouwzwembad, aan een democratische prijs? Een zwemstraat met lengtes tot 25 of 50 meter, waar u bovendien bijna het hele jaar door in kan zwemmen? Dan is de SwimLane® van Leicon de ideale oplossing.

Een stevige ondergrond volstaat om dit bad op te plaatsen. U hoeft geen beton te storten, de grond moet zelfs niet volledig egaal zijn. De montage is eenvoudig en snel. Als u 's morgen start met opbouwen, dan kan u aan het einde van de dag al zwemmen. Een vergunning is niet nodig.

De bodem en de wanden zijn geïsoleerd, waardoor er weinig warmte verloren gaat. Dankzij onze unieke afdekmethode moet u niet sleuren aan een zinkend zeil waarbij het vuil terug in het bad vloeit. Onze SwimLanes covers (optie) zijn de oplossing; afsluiten en openen gaat snel en het vuil van de voorbije dagen blijft uit het water, dankzij de filterstrook.

Personaliseer uw zwembad door de kleuren zelf te kiezen (wit, beige, lichtblauw, donkerblauw, lichgrijs, antraciet of zwart). Ook de contrastkleur voor de belijning (optie) kan u zelf kiezen (wit, zwart, geel, oranje of rood).